Juridisch advies Rotterdam

Als je te maken krijgt met een juridische kwestie komt er veel op je af. Of het nou om ontslag gaat of om scheiden of alimentatie, het zijn en blijven moeilijke juridische onderwerpen. Vaak weet je niet goed wat precies je rechten of je plichten zijn en wat je wel of juist niet moet doen. Onze juridische adviseurs voorzien je vrijblijvend van gratis juridisch advies.

Juridisch advies Rotterdam

Hopelijk kunnen onze juridisch adviseurs jou op weg helpen met hun advies. Heb je later nog vragen, dan mag je altijd weer even contact opnemen via de website.

Het kan ook zijn dat alleen advies niet voldoende is, maar dat er meer hulp nodig is. Onze juridische medewerkers kunnen goed inschatten of het voor jou verstandig is om een advocaat, mediator of jurist in te schakelen. Aan de hand van jouw zaak en het gesprek kunnen zij goed inschatten welke specialist het beste bij jou zou passen.

Deze specialist zal telefonisch contact met je leggen en samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ga je bij de advocaat, mediator of jurist op kantoor langs en gaan ze voor jou aan de slag, dan betaal je het laagste advocatentarief van € 121,50 per uur. Dit bedrag is exclusief btw.

Juridisch advies Rotterdam inschakelen

Wij hechten veel waarde aan een goede, langdurige relatie met onze cliënten. Daarom vinden wij het niet nodig om voor elk contact de teller te laten lopen. In onze ogen is een goede prijs- en kwaliteitsverhouding van onze diensten dan ook een vereiste. Om deze reden is een eerste juridisch advies per telefoon of een eerste e-mailadvies geheel vrijblijvend en gratis.

In tegenstelling tot veel advocatenkantoren kunt u bij ons terecht voor initiële gratis rechtshulp. In dit gesprek of e-mailbericht kunt u uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen. Wij zullen vervolgens kijken wat wij voor u als juridisch adviseur kunnen betekenen.

Juridisch advies Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *