IT bedrijven Rotterdam

Rotterdam staat internationaal steeds meer op de kaart. Dit merken we door de toenemende stroom aan toeristen en bedrijvigheid. Mede door het digitaliseren van bedrijven komen steeds meer IT projecten op gang. Als Rotterdamse IT partner van gevestigde bedrijven merken we dit meer dan ooit.

IT bedrijven Rotterdam voor elk type bedrijf

In het kader van efficiëntie, tijd en kostenbesparing kunnen veel bedrijven niet meer om IT heen. Bedrijven digitaliseren in rap tempo; van archiefwerk naar IT Cloud oplossingen -en van bellen met de vaste lijn naar Voiceover IP internetbellen. IT is een breed begrip dat staat voor Information Technology.

Wat mist in IT is de ‘C’, welke wel voorkomt in ICT. De ‘C’ staat voor het specifieke gebied van communicatie. ICT valt daarom ook onder de paraplu van IT. Met onze specialisatie in informatie én communicatietechnologie verzorgen we al 30 jaar lang IT én ICT oplossingen voor bedrijven.

Hoewel digitalisering van bedrijven een tijd geleden alleen nog in bepaalde bedrijfssectoren aan de gang was, is er nu sprake van digitalisering in elke bedrijfssector. Graag leveren we maatwerk per type bedrijf. We gaan graag met je om tafel en op zoek naar de juiste IT oplossing voor jouw probleem.

Veiligheid IT bedrijven staat op 1

Wat zijn de risico’s als u onveilig uw documenten beheert? Wij zetten er een paar voor u op een rijtje:

  • Thuiswerkers en klanten kunnen bestanden delen op apparaten buiten het gecontroleerde beveiligingsbeleid
  • Netwerk detectiesystemen zijn niet in staat het verkeer tussen externe gebruikers te controleren
  • E-mail met geavanceerde malware kunnen niet onderschept worden
  • Het delen van gevoelige gegevens gaat eenvoudiger

IT bedrijven Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *